Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fotad på midsommarnatten:-)


Under midnattssolshimmel/Par i kärlek


Samlade runt elden
med varsitt vinglas
rester av potatisgratäng
och grillat renkött intill
prat och sång
varvas med skratt och glädjefnatt
blåsten håller myggorna borta
gårdskatterna mannekängar
och krumbuktar sig
två harkrankar har tagit plats
på tillbringaren
för att öppet visa sin kärlek

och livet känns
egentligen inte så
pjåkigt ändå




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-20 20:12



Bookmark and Share


  walborg
Tänk att det minsta lilla kan göras så allmängiltigt fint och roligt! Tack!
2009-06-21

    ej medlem längre
Fin ögonblicksbild
vilket ljus i bilden
med tanke på
tiden
och vilket symboliskt
motiv
2009-06-21

  Lars Hedlin
JA underbart ...Små små saker som gör en glad...
2009-06-21

  sulimaa
Vackra rader och en underbar bild :)
2009-06-20

  Yrre VIP
Näe, iallafall om man ine är en haraskrank ;)
2009-06-20

  Suzy med punkterna
Låter onekligen riktigt mysigt.
Bilden är verkligen fantastisk
2009-06-20

  Teresia Ridell
Fint !!
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen