Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johanna

allt
är

du vet

ganska levande
krusar sig kanterna i solen

sedan

lyser genom din
tunna hud

Johanna

regnet är vackrare nu




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-20 23:30



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Suggestiv och vacker dikt,

kosmoapplåder!
2009-06-20

  Lili Samuelsson VIP
kärlek
mm, det är vackert, regn är vackert
2009-06-20

  Suzy med punkterna
Vackert.....inget annat ord behövs här
2009-06-20

  Måna N. Berger
Känsligt, med varsam hand skrivet. Ser jag fel om jag ser ett barn i regnet?
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren