Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasifigur –eller kanske verklig trots allt?


Så ljuva ord
snyggt sammanflätade
så vackert du målar dina dikter
likt färgsprakande tavlor
fulla av liv och lust

kärleken flödar i varje bokstav
på nolltid förtrollar du mig
men - är du på riktigt
eller bara en fantasifigur
är orden ärligt menade
till bara mig
eller delar du med dig till flera
av precis samma längtan
samma kärlek och saknad?

vem är väl du där bakom orden
de ord som berör och förför
som får varje cell i min kropp att vakna
som får blodet att pulsera
och hjärtat att brinna
finns du på riktigt
eller spelar du bara din roll

som tidernas amatör-Casanova?




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 354 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-21 21:13



Bookmark and Share


  issac.a.m
dikten är skriven som om blomman pratade ,så det doftar från alla håll,det finns en skönhet i dessa rader som inspirerar sinnet..
du Angel..du är kärleks gåva, minnet av ett ögonblick av lycka,du är bröllopets krans,och en härlig tatuering i själens poesi..
Helt Underbart...
2009-06-22

    ej medlem längre
Ärlig intention
varar
långt

då kan minnet
vara kort -
gör inget

om rädsla
och hinder
finns

känn in
2009-06-22

  Lars Hedlin
JA vad döljer sig där bakom? , svårt att veta , svårast är kanske vad man själv vill eller känner? Att vända sig innåt säger de lärda, är det bästa man kan göra, En mycket bra skriven dikt..."
2009-06-22

  sulimaa
Tål att tänkas på ...innan man ger sitt hjärta...
2009-06-21

  walborg
En klok diktare misstror orden - visst - ord kan förföra, ord kan ljuga, men det kan inte kroppen.
2009-06-21

  Suzy med punkterna
Mycket tjusigt stickat;=)
Ja vem är han, denna charmör som besitter månen i sina fingrar och som får dig på fall?
Fantasi eller verklig..........vet nog bara han.
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen