Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten bokstav





När du sov


skrev jag


pussa här


på din


nakna


hud



Jag låtsades


att du


ville det



Mina läppar


smakade


varje


liten


bokstav



Mitt hjärta


slog


frivolter


i din


varannan


suck










Fri vers av blaite
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-21 23:39



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Vad fint, känns annorlunda att läsa något så mjukt från dig dock på ett positivt sätt.
2011-07-13

  Cosmic Johanna
vackert lekfull:-)
2009-06-22

  Suzy med punkterna
Annorlunda för att vara du men strålande lik förbannat
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite