Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(...och kanske är det meningen att det ska stanna vid vad det är - skrivna ord och inget annat?)


De vackert skrivna orden

Läser de skrivna orden
om och om igen
tror mig känna något
även från din sida
men vet inte riktigt vad

och inte vill jag fråga
kanske av rädsla över att drömmen
går upp i rök med ett poff
kanske är det bara så
att jag tolkar orden på mitt sätt
bara för att jag
så gärna vill
för att du berör mig
för att du verkar ha det där
som jag så länge saknat
och så innerligt längtar efter

jag vet att jag tycker om dig
och får känslan att även jag
berör dig
men kanske tror jag det
för att jag så gärna vill
att det ska vara så
kanske är jag rädd för att
de bara är en drömvärld

alla de vackert skrivna orden




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 264 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-22 08:29



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så underbart skrivet..om alla de vackert skrivna orden
2009-06-22

  Cosmic Johanna
vackert uttryckt,


kan mycket väl relatera till denna,

kosmoapplåder!
2009-06-22

  sulimaa
Jaa du min vackra vän i tvivel ...så väl jag känner igen mig i dina texter...du skriver så underbart ..som vanligt ...får fram känslan av tvekan och osäkerhet på ett fantastiskt ärligt sätt ...kramen
2009-06-22

  Suzy med punkterna
De vackert skrivna orden är vackra oavsett egentligen men sen är frågan om man ska leta efter mer bakom känslan de förmedlar?
Tjusigt Anitha;=)
2009-06-22

  Lars Hedlin
Ord som berör ..känsla som berör..Underbart skrivet...*L*
2009-06-22

  Ronny Berk
vackra ord och tankar i gemenskap, den texten även mej som läsare
2009-06-22

  etthjärtaäralltidrött
Ha tillit till dig.
2009-06-22

  blaite
Fin text..Blaite
2009-06-22

    ej medlem längre
Det finns alltid
en sanning
i vackert skrivna
ord
såvida skrivaren
inte är en
mytoman

känn in
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen