Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen sommar igen

Sommaren kom idag efter en bedrövlig midsommar
Solen lyser varm emot mitt ansikte
Lite över tjugograder
Ger mig lite färg
Får mig att le
Och tydligen ska hela veckan vara lika helt underbar
Så när jag går till jobbet på morgonen kan jag se och höra alla dessa underbara fåglar kvittra för mig i varje grönskande träd
Och det roligaste är att de kvittrar bara för mig……

Äntligen sommar igen….

Ken Cassel
22/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-22 17:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skrivit, skönt med sol
och värme igen
2009-06-23

  Lotti
mmm gott är det.......:-) skiner ikapp med solen :-)
2009-06-22

  Öknens Ros VIP
håller med...skönt med sol och värme... :-)
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel