Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågssymfoni


Hjärtat, vill du veta
hur sommardrömmarna ser ut
de som finns inom mig
och som aldrig vill ta slut

Låt mig följa vinden
smycka blommor i ditt hår
du som är min längtan
jag vill gå i dina spår

Vill ge dig av min värme
dela med mig av mitt ljus
spränga alla gränser
njuta åtråns vilda rus

Kanske kan vi mötas
i en regnbågssymfoni
till toner av en sanning
där vår längtan blommar fri




Fri vers av Junitvillingen
Läst 293 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-23 14:35



Bookmark and Share


  issac.a.m
läser och suckar ..så underbart..
2009-06-24

  Teresia Ridell
Rusigt, levande, härligt, vackert !!!
2009-06-23

  Lars Hedlin
Härliga rader..som får en att drömma...
2009-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Mycket väl skrivet!
Snyggt, helt enkelt.
Estetiskt tilltalande.
2009-06-23

    ej medlem längre
Fint Atoaa
diktjagets värme-
vilja
går inte at ta fel på

jag hoppas
verkligen
att drömmarna
en dag är
2009-06-23

  En strimma av guld
Färgernas specktra i en beskrivning av kärleken och åtrån. Bra skrivet och vackert.
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Här målar du kärleken i regnbågens alla färger.....mycket vackert min vän
2009-06-23

  walborg
Så vackert rimmat och så ljust nu i sommarens skiraste tid.
2009-06-23

  blaite
Du verkar vara givmildhetens drottning..du målar i de vackraste pastellerna...Blaite
2009-06-23

    Ken Cassel
Så vackert så

Kramar i massor!!!

Ps
Tänker på dig
:))
2009-06-23

  etthjärtaäralltidrött
Vilka vackra rader om längtan och kärlek.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen