Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plasmaruta





Bittert leende


va fan


skratta


nu du


är ju


kärlekens


statist



52 tums


samurajsvärdsrakat


sköte


i en


plasmaruta


du äger


speltiden



Jag pausar


dig i


ställning


69 och


sjukskriver


mig i 300


dagar



Jag har


äcklig


sympati




Övriga genrer av blaite
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-23 17:04



Bookmark and Share


    resilient
gillar mycket , sköna bilder.
2009-06-23

  Roula O
denna var rolig...kan inte låta bli att skratta...bra!
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Vad kan sägas efter detta, en ruskig sympati du har;=)
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite