Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland nunnor





Diagnos


orgasmskadad


i hela


själen



Oh shit


finns det


medicin


för sånt


typ roliga


tabletter



Nej nej


vi låser


in dig


bland


nunnor


för all


evig


jävla


tid





Övriga genrer av blaite
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-23 17:57



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
Damn good!
2009-06-24

    Tea Alex
skratt

Härligt!
Precis som du brukar skriva, intensivt och givande!
2009-06-24

  Roula O
läskigt... :)
2009-06-23

  lyckeli
; )
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Utan chans till frigivningsorgasm.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite