Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samarbete med min tvillingsjäl SUZY Vi har skrivit varannan. ....eller halva meningar och detta med tanke på de sista dagarnas funderingar så............kan du gissa vem som är vem? *L*


Varannan med min tvillingsjäl


Vände timglaset ännu en gång denna väntan

och stirrade på sandens dans ner genom glasets kropp


visste inte var du fanns men kände doften,

av orden redan innan de nått dina fingrar


de fingrar som för inte längesen ritade hjärtan på min hud,

den där natten som för evigt tatuerats i mitt minne


minns hur du formade de vackra orden,

mellan våra nakna kroppar



minns dina viskningars djup i natten

stumma viskningar som levde i dina darrande händer



Här i min ensamhet bland tusen nattfjärilars dans,

vänder jag timglaset återigen

i väntan på dina teckningar på min hud,

och som om morgondagens ångest inte finns

låter jag sandkornen blandas med mina fallna tårar




Fri vers av Junitvillingen
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-24 20:08



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket fin dikt blev det av detta samspel,

vet av egen erfarenhet att det är otroligt givande
att skriva ihop med någon man tycker om.

Man har sååå roligt:-)

applåder!
2009-06-30

    ej medlem längre
Nu -
har ni varit
stolta
kreativa
skaldinnor -
fiint!
2009-06-25

  sulimaa
Kommenterar som jag gjorde till Suzy...klart texten blev vacker när den skrevs av två så hjärtevarma tjejer! Kram till er båda ...det spelar ingen roll vem som skrivit vad :):)
2009-06-25

  issac.a.m
underbart...
2009-06-24

  Nikolai Jungsin VIP
tjusigt :) nu har spekulanterna något att bita i ;)
2009-06-24

  walborg
Känner igen Er båda två - det går inte att skilja ut någon av Er i denna fina stämningsdikt
2009-06-24

  Lars Hedlin
Underbar läsning...
2009-06-24

  Sturesdotter
hm...nu BORDE du ju haft kursiverat....*fniss*

har svårt koncentrera mig på innehållet pga skrattanfall!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen