Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva


Gott är att andas
morgondaggens pärlor
från regnbågsfärgad blomsteräng...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-24 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Långsamsprudlande
livsenergi
goskaldat!
2009-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvt.
Friskt.
2009-06-25

  Lars Hedlin
Härlig morgonläsning..man blir riktigt glad.....*L*
2009-06-25

  sulimaa
Jaa då andas man liv!
2009-06-25

  issac.a.m
så levande...
2009-06-24

  Suzy med punkterna
Skönsång då jag älskar både dagg och regnbågen....och inte minst av allt DIG;=)
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen