Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: " Flickorna från Småland " Märk väl att texten är skriven med humor och du Jacob Sjöstrand är så klart välkommen att dansa med oss;-))


* Flickor från Poeter *

På sommargröna ängar
där som blommorna slår ut
där kommer det tre jäntor
och vi sjunger utan slut
vi sjunger våra sånger
den som vill får höra på
nu har vi blivit tre
men nyss så var vi bara två

Det är flickor från Poeter
det är flickor som har klös
och vi sjunger och vi trallar
så att det blir riktigt ös
ja, det är flickor från Poeter
Suzylull och Angeltouch
och tillsammans med Gisela
ger vi Jacob S en match!

Vi dansar kring i solen
tänk vad härligt livet är
vi skriver ord som flätas
till små dikter här och där
i varsin sommarklänning
och med blommor i vårt hår
en trillingdans i gräset
på små nakna sommartår

Ja, det är flickor från Poeter
det är flickor som har klös
och vi sjunger och vi trallar
så att det blir riktigt ös
ja, det är flickor från Poeter
Suzylull och Angeltouch
och tillsammans med Gisela
ger vi Jacob S en match!... * blink *


Text: Anitha/A touch of an angel




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 324 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-25 11:28



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Roligt inslag,

blir dansglad även om det inte var mig ni bjöd upp:-)
2009-06-30

  issac.a.m
härlig melodi...
2009-06-26

    ej medlem längre
Vad gott
att ni bjuder upp
till dans :)
2009-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!!

Älskar "Suzylull"!
2009-06-25

  Suzy med punkterna
Du är sååå härlig vännen och klart vi ska dansa med Jacob, om han törs;=)))
2009-06-25

  Suzy med punkterna
Du är sååå härlig vännen och klart vi ska dansa med Jacob, om han törs;=)))
2009-06-25

  blaite
Härligt härligt........
2009-06-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sång och musik
sånt går hos
alla hem med kläm
så jag säger bara
upp i sång: Stäm!
Gullebragott skrivet!
*****************
2009-06-25

  sulimaa
Hahhaah åhh vad jag gillar att ni har glimten i ögat och inte tar så allvarligt på allt i livet ...Kramar!!
2009-06-25

  M M Mannheim VIP
Med den där takten i texten borde du ha någon att sätta musik till den. Kanske något för någon bra sångerska, kanske du!
2009-06-25

  Lars Hedlin
"HIHI" En underbar skildring ...
2009-06-25

    Bodil Sandberg
hii härligt visdiktat!!!!!
2009-06-25

  Sturesdotter
välskriven!
2009-06-25

  walborg
Tack för dansen - den smittar så det rycker i benen.
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen