Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att bomberna föll...


Gömda gators sorg
med asfalt klädd av tårar

vem tröstar det ensamma barnet?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-25 16:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Barnet söker sig ut till platser det aldrig varit på förut...kanske någon finns att tårka gråtna tårars kind?
2009-06-25

  sulimaa
Jaa vem??? :(
2009-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Och Knyttet?
2009-06-25

  Nikolai Jungsin VIP
Tomma fönster stirrar på barnet
med mer liv
än de självupptagna som går förbi med näsan i vädret...


kraftfullt
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen