Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar...


Med dig i tanken så nära
kom inte sömnen tillbaka
denna tidiga junimorgon

så jag undrar

varför är jag här och du där?

varför är inte vi båda




...här?




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 165 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-29 06:39



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den bitterljuva längtan som skapar så mycket oreda i tillvaron och man bara läääängtar
2009-06-29

  Nikolai Jungsin VIP
hög igenkänningsfaktor.. längtan är en elak sak :)
2009-06-29

    Ken Cassel
Ja, det undrar jag också
Värför är inte du här där jag är......?

Ännu mera kramar!!!
Och ännu mera leenden
---))))
2009-06-29

    ej medlem längre
Hej sprudlande ängel! Det är åtminstone bättre att vakna och sakna än att inte sakna någon alls. Det blir ju så mycket bättre när man slutligen möts igen. Kram.
2009-06-29

  Lars Hedlin
VAckert skrivet om en önskan.....
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen