Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända makaroner...


Handen sakta trevande innanför min tröja
utefter ryggraden…
alltmedan makaronerna kokar
köttfärssåsen puttrar
och Lill sjunger om det skimrande
vackra havet
om den befriande stranden
och den första kyssen

Själv står jag mitt bland matlagning
smutstvätt, högar av papper
brödsmulor och
odiskade kaffekoppar
och mitt i allt detta möter jag din blick
så full av längtan







En bra stund senare…
din röst viskar i mitt öra:

-Älskling, känner du lukten av
brända makaroner…?




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-30 06:28



Bookmark and Share


    Issand.
haha, den var bra, snyggt!
2009-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Lill sjöng Taube.
En underbar sång.

Allt glöms på grund av den passionerade närvaron.
2009-07-01

  sulimaa
Det är så man vill att vardagen ska vara....att man glömmer makaronerna .. :):)
2009-06-30

    ej medlem längre
Molnrus
i vardagen
får makaroner
att lyfta
2009-06-30

  walborg
Visst är det det ljuvligaste som finns - knäckebrödsvardagen!
2009-06-30

  Jaseph
Som en kort, kort novell. Bilder som får mig som läsare att associera, se och uppleva. Och så det där underbara som händer mitt i allt detta.
2009-06-30

  Carola Bouvin
Dessa ljuva stunder är så väl värd...sina brända makaroner.
2009-06-30

  Yrre VIP
*ler*
2009-06-30

  Lars Hedlin
Underbart minne....
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Bortom tid och rum......fint
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen