Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGESTHJÄRTA


Bakom frostgaller
utan hopp om livet
rinner längtans tår

i gryningen
ett ångesthjärta
mot sista resan går

En skärrad blick
mot helvit vägg
så startar sista färden

på fjärran hav
en livstrött själ
så ensam här i världen




Fri vers av Junitvillingen
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-30 11:02



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaa herregud så kan det kännas...den där längtans tåren känner jag så väl...
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Smärtsamt vemodig
2009-06-30

  Lars Hedlin
Underbar läsning..smärta och själ...
2009-06-30

  etthjärtaäralltidrött
smärtsamt
2009-06-30

  Popcorntankar
Jobbigt vacker!
2009-06-30

    Herr Ångest
Bra.. Det dunkar lite extra i mitt ångesthjärta efter att ha läst detta.. :)
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen