Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent?


Om min dröm är din

varför tvekar du då än-

när tiden den rinner?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-30 11:09



Bookmark and Share


  Glensan
Känner med dej har varit där mycket
känsla min empati är stor

Ohh så fint
2009-07-06

  issac.a.m
Så vackert...
2009-06-30

  sulimaa
Jaaa det kan man fråga sig....
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Urtjusigt
2009-06-30

  Lars Hedlin
En fråga...ett svar....vad finns där imellan?
2009-06-30

  walborg
Bra dikt - och bra fråga!!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen