Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunden!

Tårar faller nedför kinden

på pojken där han sitter ensam på marken

ensam och rädd, han orkar inte mer,

mörkret i avgrunden lockar

driver han närmare kanten,

ett sista steg

pojken gråter inte mer nu..




Fri vers av Morgan
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-09-29 21:12



Bookmark and Share


  Matiilda <3
Riktigt fin !
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan