Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns ingenting som jag inte kunde göra för henne

Det räckte med att hon pekade på någonting så fick hon det plus att jag gav henne all min kärlek
Under sju års tid
Jag var till och med så duktig att jag inte ens tittade på någon annan kvinna
för hon var mitt allt
Mina ögon var för henne endast
Och hon behövde bara skrika mitt namn för att få mig att komma springandes fort som bara fan
Har det hänt någonting?

Det fanns ingenting som jag inte kunde göra för henne
Och visst hade vi det kämpigt ibland
Men enligt min filosofi när det blir tufft det är då som det gäller att visa att man är tuffare och inte ge upp så lätt
Slåss för sitt förhållande
Men Nej då
Så när hon då hoppade i säng med en för mig en gammal vän, vaknade jag upp
Kom till sans
Nä, är det sant
Hur kunde hon sjunka så lågt
Och med honom av alla människor
Självklart så vart jag ledsen
Kände mig så sviken
Så jag bad henne att packa sina saker och gå
Två dagar senare flyttade hon ut
Har inte sett henne eller honom heller för den delen, sedan dess
Det har varit lika bra det…..

Det fanns ingenting som jag inte kunde göra för henne….

Ken Cassel
1/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-01 16:08



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra känsla i dikten. Stor applåder från mig.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel