Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jiihhuuee pappa





Sprit i


fostervattnet


skål


mamma


bungyjump


med


navelsträngen


lindad runt


min lilla


bebis


hals


Jiihhuuee


pappa


here I


come


i färgen


blå




Fri vers av blaite
Läst 316 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-07-03 21:22



Bookmark and Share


  Spir@
Kul men tungt...
2009-07-11

  Alexander Gustafsson VIP
I was born blue,

I don't remember it,

But If I would,

This would be the one to do it...
2009-07-09

  Junitvillingen
Mästerligt skrivet och grymt berörande!
2009-07-04

  Lili Samuelsson VIP
puff, som ett flöde, bara sådär rätt av, snyggt
2009-07-04

  Ranja Bjurman
Oj, det här var bra!
Starka kontraster med humor och allvar.
2009-07-04

  Svartsilver
tung text som säger mer än dessa rader. bra .
2009-07-04

  sulimaa
Börjar verkligen gilla knytnävarna man får i magen avdina texter....den här kändes...som alltid..du är BRA!!
2009-07-04

  Sanningsägaren VIP
som ett långt förlossningsskri tills man dör...
2009-07-04

  Lena Krantz VIP
Jag har inte läst dig förut men det här var mycket speciellt. Kändes faktiskt lite som en bergodalbana där i magtrakten!

Bra!
2009-07-03

  Roula O
du är bäst på denna sortsen dikter...mycket bra som alltid...
2009-07-03

  Suzy med punkterna
Detta är du en mästare på och jag ger dig stående ovationer
2009-07-03

  flickan i spann
Blå står för kommunikation..
2009-07-03

  flickan i spann
Blå står för kommunikation..
2009-07-03

  amarcord
du visar verkligen hur mycket innebörd som kan finnas i ett ord. Grym gestaltning! De korta stavelserna blir en hel saga.
2009-07-03

  Zara VIP
SKITbra!
Tycker verkligen om ditt bildspråk
ditt sätt att sätta ut orden...mellanrummen...

grattis till pangtexten!:)
2009-07-03

    resilient
du vet att jag gillar det här.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite