Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt och rött




Svart Barbie


smekte


tinningen


med lånad


mynning



Jag försökte


övertala


henne om


att hon


var min



Men hon


bara log


och


tryckte


av



Hela du


var över


mig varmt


och rött



Din andning


är så


saknad




Övriga genrer av blaite
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-05 13:51



Bookmark and Share


  Arro
wow, läckert hur du beskriver i så få ord.
2009-07-07

  Roula O
säger bara underbart...
2009-07-06

  karenina VIP
ajj, så bra du skriver
2009-07-06

  Suzy med punkterna
Ja ännu ett otäckt mästerverk
2009-07-05

  sulimaa
Men herregud...vaknade raskt upp ur dvalan vid datorn...du skriver suveränt ...
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite