Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag sökte lite andra ord, men hittade dem inte riktigt, får försöka igen senare


Främligen heter Lyckan

Letar du Lyckan?
han som främling på farlig
väg; bortom riskabla hinder

Hittar du in i hjärtat?
Ett litet utrymme med stor plats

Livslabyromt med kameleontens
variation

Bakhåll Fallgropar Snaror
Evigt jagad
men själv på jakt




Fri vers av widmark
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-09-30 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark