Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latexmadrass





Bambi på hal


latexmadrass


påsatt av


kokainvit


och de sju


pundarna








Övriga genrer av blaite
Läst 349 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-06 12:39



Bookmark and Share


  firefire
ja alltid får man lära sig något nytt;) hm...bra!
2010-02-12

  Tera
det var en ny variation...hehe
2010-02-03

  Junitvillingen
Varifrån får du allt?? Du är inte klok ju - du är minst sagt "crazy " - på ett tokskönt sätt!! Wow för denna text - galet bra ju!!
2009-07-07

    Tea Alex
Hahahahah!
2009-07-07

  Suzy med punkterna
Oj vad snyggt poetat
2009-07-06

  Roula O
underbart poetat...du kan dina grejer :)
2009-07-06

  Zara VIP
WOHO!
så SATANS bra;)
FAn att det inte var jag
som skrev den...

jaja, jag finner mig i sanningen
skapligt bra!

;)
2009-07-06

  Sanningsägaren VIP
en 2000-talets saga
prinsessan på fjärten
släng dig i väggen!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite