Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Jag har fått lyckan

Lyckan var hos mig på besök

Hon kom och än har hon inte gått

Inte bara lyckan är på besök men hon tar upp det mesta av utrymmet i mitt rum

Hon står här och andas

Hennes andedräkt bildar ett gyllene skimmer och nu kan jag le igen

Jag kan inte ta på henne men jag vet ändå att hon är här

Jag kan inte se henne men jag vet ändå att hon är här

En svag doft av något jag känner igen, ljudet av skratt och då är jag helt säker

Jag vet det enda in i benmärgen, det är hon

Jag har saknat dig lyckan

Stanna så länge du vill

Och när du går

Kom snart tillbaka




Fri vers av Tigerflicka
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka