Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sa aldrig





Jag förstår


dina


tårar


men


hon


sa


aldrig


nej




Övriga genrer av blaite
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-09 22:27



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhhh du skriver så bra och mångtydigt....
2009-07-12

  Arro
det finns något som kallas kroppspråk,
bra skrivet som vanligt,
självklart
2009-07-12

  Suzy med punkterna
Nej kan sägas på många sätt.............
2009-07-10

  Suzy med punkterna
Nej kan sägas på många sätt.............
2009-07-10

  Sturesdotter
övergrepp
min tolkning of course

håller bra i svensk domstol...för killen alltså...
2009-07-09

  Junitvillingen
Upplever att denna text har fler bottnar än en...eller så är det bara jag som tolkar den så...Dock superbra skrivet - som alltid när det kommer från dig...Applåd!!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite