Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kostar bara




Enkel resa


rätt ner


i helvetet


kostar


bara


livet





Övriga genrer av blaite
Läst 346 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-07-10 00:20



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
och alla man känner,

kul om man gillar att såra folk,

vilket jag bara gillar att göra halvhjärtat...

Bu-hu-mig!
2009-07-13

  sulimaa
Japp ...så enkelt e det!
2009-07-12

  peter markurth
fyndigt, en sann gestaltning
2009-07-12

  Suzy med punkterna
Ja så antingen är det verkligen skitbilligt eller också jävligt dyrt beroende på vem och vilken dag;=)
Snyggt poetat
2009-07-10

  SurtantZ
Jajjemen
2009-07-10

  Baystream
Så klockrent enkelt bra!
2009-07-10

  beam72
kort klockren text
2009-07-10

  berxper
Priset är högt, snyggt!
2009-07-10

  rundgångbalansochgungning
sjukt verkligt.
2009-07-10

  Sturesdotter
ibland är man på väg utan att inse det...

man behöver ju inte mista livet
"bara" inte ta tillvara på det; då kan det gå åt h-vete
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite