Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken dumskalle



lyfte in sitt eget fällbord

i sitt eget kök

utan att nudda en pinal

klev över råttgiftet

och längtade efter att tapetsera de självvalda tapeterna

och träffa sin längtans kär

så kränkande

men att hålla koll på döda råttor går bra

sa Fröken Hjärnspökenochsnokande på Hjärnan








Fri vers av AektaBlond
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är konst,skapar frågor,frustrerar vackert och är mycket välskrivet!
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond