Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

honung å sirap i skafferi

hoppstenars hav

av örtagård

krattad sand

fågel

stormande gryningljud

stjäl stulna blickar

evigt















Fri vers av AektaBlond
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond