Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min himmel

stjärnorna glittrade
spred ljus
i något som nämnts till
natt

hur många gånger
har du sett en stjärna falla
och hur många gånger
har du önskat dig mig

att tycka om
eller att bli omtyckt
att älska
att älskas på nytt

iskalla himlar
ihopklistrade med hjärtan
(så som du är min himmel
så vill jag vara din)




Fri vers av fröken a.
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.