Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talPer

den stora svarta grisen Sluggo
slaffsade i sig slubborna




mindes hon skrattande




Fri vers av AektaBlond
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 22:40



Bookmark and Share


  Just Emotions
o ja ler.. gillar denna :)
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond