Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter 500 månader

bröt kriget ut

mot all oliktänkande existens

medan hon simmade i havets stora sorg

och sältan krympt det mesta

oförmögen att hålla kurs

var är jag kanske hon tänkt

men hon mindes inte längre




Prosa (Novell) av AektaBlond
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-14 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond