Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fjäril utan vingar

är fortfarande

en fjäril

kan flyga

om vindarna

henne

bär




Fri vers av AektaBlond
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-15 23:05



Bookmark and Share


    gillberg92
mycket fina små ord.
ingen lång text, men ändå väldigt vacker
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond