Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar efter mina egna regler idag. Tack Tid, Mamma och idioter.


Vi föddes in i spelet (kräv tillbaka din mark!)

vi föddes in i spelet

hade

monopol på varsinn sida av spelplan
samlade poäng, guldhackor eller skinnjackor
kalla det vad du vill

delade aldrig med oss

...

alla var vi lika i spelet
men
spelade alltid

med olika regler

en del förlorade
försökte aldrig igen
kunde inte resa sig vågade inte heller
kräva tillbaka förlorad mark

andra vände spelplan upp och ner
spelade revolution genom evolution
slog de andra med häpnad

...

jag hann i mål
tillslut

tappade bort min spelpjäs
på vägen
men




vann spelet
och vann tillbaka bortappad

identitet

numera inramad på
inre vägg och idag är jag

fri att springa

utanför spelplans taggtrådade gränser

...















Övriga genrer av Minablåavener
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-16 01:05



Bookmark and Share


  Pilgrim
jätte fint.
"vann tillbaka borttappad identitet"
meningsfullt mening.
hälsningar. reza
2009-07-21

    Kobbe
Smart skrivet, bra flyt. Bra, helt enkelt.
2009-07-16

  L Patrik W Johansson VIP
...på det inre planet...

där ingen mer än du styr

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Minablåavener
Minablåavener