Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första (fast egentligen den andra) sommarens val

renoverade du lägenheten
inte innan

hur njöt du då
sommarens underverk

utan ett ord eller tanke
på en synlig tankes
omtanke

kanske tog jag miste på vem du är

och vill vara
någon som för sällan hör av sig





det är lätt att spegla








Prosa (Novell) av AektaBlond
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond