Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du bara visste

det jag vet
som också vet som jag

men inte särskilt många fler
än så

då hade du fått veta

det du inte vet
som flesta andra

om du vetat det
du inte visste

det vet jag









Övriga genrer av AektaBlond
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond