Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonstrera

Res dig upp, ställ dig upp
Stå upp för dina rättigheter för skyldigheter har du redan så att det räcker och täcker
Res dig upp, ställ dig upp
Ta till orda och säg vad du tycker och vad du tänker
Visa att du finns till
Visa ditt missnöje när det är någonting som du tycker verkligen är åt helvete
Aldrig i livet att du ger upp den här frågan utan en fight
Så du ställer dig upp och börjar att hissa flaggan i skyn
Du skriker högt
Du skriker så högt att de helt plötsligt börjar att ta notis om dig därnere i byn
Lyssna och hör
Hör ni vad han säger
Och jag kan faktiskt bara instämma i att det ligger någonting i det som han säger
Jag tror att jag ska gå till honom och hjälpa honom att skrika lite
för tillsammans kanske vi kan få till en förändring….

Res dig upp, ställ dig upp
Stå upp för dina rättigheter
Demonstrera
Och varför då?
Jo, för ingen annan lär göra det åt dig om du tycker att någonting verkligen är snett
Om någonting är åt helvete fel.....

Ken Cassel
17/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel