Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är livet något värt om man aldrig njuter?


Hur ska miljonärsmannen nu må?


Ohälsosamt magert fattigbarn

tar i det molnspeglande blå ett morgonbad

45 jordminuter utan veckolång svält i ögat

45 jordminuter då Gudabarnet får känna

hur det känns att vara riktigt lycklig o glad!

Ohälsosamt magert fattigbarn

unnar jag kärlekskramande mjukisdjur gränslöst många

är livet något värt

om man aldrig njuter

o inte dagslyckan kan fånga?

I sin slösaktiga oförskämdhet

gnäller miljonärsmannen

för att hans putsade finskor blivit för trånga!

Men så synd då

limousinen har en vit avföringsfläck

hur ska miljonärsmannen nu må?




Fri vers av Skrivarn
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 07:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn