Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpa stjälpa

-123 KAMERA!!

Men Du har inte! Du har ju alltid varit!
Du har inte! Vadå det krävs ju!
(tungtvivlare)

Och det har ju hon sagt!
(hans buissness nu)

Har Du!? ögon skrek.
och har Du.
( i fönstret)

Inte ens alkoholister.
(generaliseringar)

Och vem lärde Dig hallhörnan?
(gissa)

Du litar på.
(Ja faktiskt)

Och Du har!
(ja faktiskt du med)

Ditt fel
Ditt fel
Ditt fel!
(skuldbelägg)

Och med vilje ondrot!
(jag ser bjälken)

Duschvägg döljer något
och nog bokhyllan till höger.

-CUT!!




Prosa (Novell) av AektaBlond
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-09-19 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond