Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagofärgsfågel sjunger retfullt som om han visste mer än mig


Jag reser mig upp ur guldstoftets glans

Lägg ut picknickfilten i sommarsolen
o fantisera om det avspända lyxliv du får
om du vinner lottomiljonen
så reser jag mig upp
ur guldstoftets glans i sagokungstronen!
Har vinflaskan följt oss hit?
Eller glömde du skrattdrycken med flit?

Afroditeläppar ler i sin blodröda list
sagofärgsfågel sjunger retfullt
som om han visste mer än mig
från sin rosenbuskekvist!
Lägg ut picknickfilten i sommarsolen
o fantisera om det avspända lyxliv du får
om du vinner lottomiljonen
så reser jag mig upp
ur guldstoftets glans i sagokungstronen!

Elton Johns #Can you feel the love tonight#
från pianomolnet vi höra
vilket universumshjärta kan den musiklegendaren
ej innerligt varmt beröra?
I kärleksgåvornas evigt blomdoftande garderob
en halvtimmeskyss åt dig jag sparat har
mitt förflutnas änglamilda helgongloria träder fram
inte avrättar jag diktatorsgrymt
det positivt fina jag en gång var!

Hur var du min kärleksvän
om man tillbaka tittar
i det förflutnas sorgdimmiga skuggsal?
Eller jag tror vi byter samtalsämne
håller du ej med om att sommarkvällsluften
är själslugnande o som kyrkotemperaturen sval?






Fri vers av Skrivarn
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-26 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn