Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrummet


Jag är tätt intill

dig

under alla pauser

tryckta


Jag andas in

dig

under din utandning


Vi tycks nås i

mellanrummet

av våra världar


där vi efterlämnar spår vid

gränsen

till den andre




Fri vers av Rosen VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-26 14:07



Bookmark and Share


  AjBi
Åhhh... sagolikt!!!! När man endats hör och ser varann - ingen annan behöver besvära sig att närma oss.
2009-07-27

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2009-07-27

  Mygg
Orden flätas in i och ut ur varandra, precis som människorna de beskriver!
Underbar dikt!
2009-07-26

  aol
oerhört vacker poesi som berör mitt hjärta så
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP