Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vyssan lull

Vyssan lull
min pappa e full
han ligger där ute på magen

Vyssan lull
han har ramlat omkull
han föll när han klättra in i hagen

Han reser sig ej mer
om jag till gudar ber

då slipper jag bli mera slagen




Fri vers av dweeb
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-27 14:07



Bookmark and Share


  Abram Fryxelius
mmm, bra text! Talande omskrivning av Taubes visa. Från barnvisa som andas trygghet till den brutala verkligheten som många barn får leva med. Tankvärt! Det blev liksom så mycket tydligare vad vidrigt det är med barnmisshandel.
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb