Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde inte tycka synd men tycker synd om dig

Tycker synd om dig

Vet egentligen inte vad det betyder
Vet egentligen inte vad det ger

Ett uttryck jag lärde mig som barn,
det sa mor att jag skulle tycka om
de som hade det svårt, kämpigt

Men med eller utan förtjänst, eller båda?
Förtjänar man något, kan man ro för något
får man skylla på något ?

Jag tycker synd om dig på ett bra sätt
Inte på det där nedlåtande sättet

Finns det något bra sätt ?

Du verkar så ensam så
och
jag tycker så synd
så synd
trotts
att
jag
inte
tycker
om
dig



Jag tycker synd om dig
på ett bra sätt

Trotts att jag vet att det är en synd





Fri vers av -Dandy
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-07-27 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy