Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zlatan och mina kulor

Likt Zlatan kan jag trolla
och dribbla som jag vill
med kulan kan jag bolla
kan inte sitta still

Men Zlatan tjänar pengar
och avgudas ju så smått
Han vräker sig i sängar
och njuter av sin lott

Med kulorna jag trollar mer
och ber en liten bön
hoppas snart mig någon ser
och ger mig en fet lön




Fri vers av dweeb
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-27 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb