Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitting Bull

Stackars gamla Sitting Bull
hans dröm finns inte kvar
En prärie full av buffalo
med mat till alla och envar
och gräs som frodigt gro

Så falsk som denne vite man
som sträckte oss sin hand
Han dödade min hela stam
och stal vårt fosterland

Så stolt så stark han var en gång
nu intet längre vill
han rapar slött i solnedgång
och öppnar en öl till




Fri vers av dweeb
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb