Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att bo i Kina (Fusk Limerick)

I Kina det bor en flicka
som nykert numera hicka
att en regim som denna
ju kan få mig att känna
att mera jag måste nog dricka




Bunden vers (Limerick) av dweeb
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-28 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb