Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunnars döttrar

Gunnar var en vanlig man
tvenne döttrar hade han
Den första hon var väldigt grann
tindra' klart och ullen spann
Skura golv och mjölka kor
trippa' lätt i gyllne skor
Den flickan var så underbar
Sån' glädje skänkte hon sin far

Den andra hette Åke.




Fri vers av dweeb
Läst 221 gånger
Publicerad 2009-07-28 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb