Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattar ingenting




Viskningar
blir till
desperata rop
som kvävs
av tystnaden
mellan oss

men

det är bara
jag
som är tyst

fast

jag skriker
högst

förstår du inte

för jag förstår
ingenting
av det
jag trodde
jag helt säkert
förstått

yes sir
I have no bananas
or apples
or oranges

but

jag har allt
det
du alltid sagt
att du älskar
mer än fruktdisken
på ICA






Viskningar
blir till
desperata rop
som
kvävs av tystnaden
mellan oss

men

det bara är jag
som är tyst

fast

jag skriker
högst





förstår du inte



bananerna
äpplena
apelsinerna





i halsen


i halsen










Fri vers av Havanna
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 21:42



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar dessa ord, de sitter rätt
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna