Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sitt pris.



Jag har röda skor

och en självupptagen grannfru.

Säg,

vad kostar en ljusblå nattsömn,

och en timmes tystnad?




Fri vers av Maria Natasja
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-29 14:59



Bookmark and Share


  micke marin
det är gratis :) faktiskt..

gillar färgerna och den tydliga övergången.. med det mjuka Säg,
2009-07-29

  rocksolid
Vad är växelkursen på en odödlig själ?
2009-07-29

  Hans Christian
Underbart surrealistiskt, och skall fundera på vad det kostar.
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja