Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdags tankar.......



Jag plockar blommor på tapeten

och bakar kakor på mitt golv.

Jag virkar grytlappar utav ingenting

och målar andras hälsenor blå.

Konstiga är de saker jag älskar

säger de som vet,

och lämnar mig att blöda.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 306 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-30 16:03



Bookmark and Share


  Skäl till själ
det är likadant varje gång jag inte varit inne på länge..
jag går direkt in på din sida och läser dina texter.
blir förbannad på mig själv för det är så jävla bra texter!
varför är jag inte inne oftare
2009-08-02

  micke marin
blommor, kakor, grytlappar och hälsenor..
japp!
härliga ord en torsdagskväll..
r-ord som blir l-ord :)
älskar och blöda..
ja men så läser ju jag..
2009-07-30

  rocksolid
Dina tankar är unika, torsdag eller vilken dag som helst. Du är en frisk fläkt i ett stereotypt landskap. Tack
2009-07-30

  Carola Zettergren
JO..jag känner igen känslan...helt klart!
2009-07-30

  Lili Samuelsson VIP
japp, det är sånt man kan förgylla en torsdg med
trots det så sitter man där och blöder
snyggvirkat, precis som en rosafluffig grytlapp
2009-07-30

  Hans Christian
"Målar andras hälsenor blå" detta kan väl endast du komma på, och resten är hur kul som helst, med ett mörkt slut, så man vet inte om skall gråta eller skratta. Berör mig gör det iaf.
2009-07-30

    Trast
Härligt surrealistisk vardag.
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja