Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inombords skriker jag



VARFÖR SKA DET GÖRA SÅ JÄVLA ONT
fast det var så längesen

Det värsta som kunde hända, hände
Kan man någonsin hämta sig då?




Övriga genrer av Bagan
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-31 20:39



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Sant, det är en bra fråga, det där, om man någonsin hämtar sig...
Men nu till texten: Jag gillar den jättemycket. Du är grymt duktig! Den säger väldigt mycket trots att den är så kort, och man känner igen sig lite grann. Superbra skriven, men sorglig! <3
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Bagan
Bagan